8000 Székesfehérvár, Sarló u. 4.

Nyitvatartás : Hétfőtől péntekig: 9-12 és 14-17
  Telefon : +36 22 348 566

Szemüveglencsék

Szemüveglencsék

A szemüveglencse a szemüvegkerettől függetlenül cserélhető. Időnként szükséges is a cseréje, hiszen szemünk folyamatosan romlik, kinek kisebb, kinek nagyobb mértékben.

A hagyományos olvasó- és távollátó szemüvegen kívül elérhetők már olyan kombinált úgynevezett multifokális lencsék is, melyek egyesítik a két szemüveget.

A modern felületkezelések segítségével újabb funkciókat kaphat a szemüveg, ilyen például a számítógépes, mobiltelefonos képernyők által kibocsájtott kék fényt semlegesítő szűrőbevonat, vagy az UV-sugárzástól védő bevonat.

Szintén egy új felületkezelési módszernek köszönhetően biztonságosabbá válhat a közlekedés, a nálunk is elérhető EnRoute autós szemüveglencse ragyogás- és tükröződéscsökkentő hatása miatt. Továbbá csökkenti a műszerfal-, az utcai világítás- és a szembe jövő járművek lámpáinak zavaró fényét, valamint megszűri a kék fényt is.

Meg kell említenünk még a mostanság különösen népszerű dioptriás sport- és munkavédelmi lencséket, melyek kifejezetten speciális, intenzívebb igénybevételre készülnek.

Végezetül a napszemüveg lencsék maradtak, melyek igény esetén dioptriásan és egyéb extrákkal is rendelhetők.

Főként a japán székhelyű, precizitásáról és magas minőségéről híres HOYA cégtől szerezzük be lencséinket, amik egyedileg Önnek készülnek az új, magyarországi gyárukban.

Érdekesség, hogy a professzionális gyártás-szervezés miatt a megrendeléstől számított 1 percen belül gyártósorra kerülhet az Ön lencséje, amit akár másnap már ki is szállítanak az üzletünkbe. Így önnek egy nap alatt is lehet szemüvege!